Preskoči na glavno vsebino

Hidravlično orodje

Hidravlično orodje podjetja WEBER RESCUE SYSTEMS je na voljo kot različica na baterijski pogon (E-FORCE 3, SMART-FORCE) in kot različica orodja, ki so povezana s cevjo na pogonski hidravlični agregat Weber Rescue.

Nova serija reševalnih orodij SMART-FORCE predstavlja mejnik v tehnologiji reševalne opreme. Zahvaljujoč dodatno optimiziranemu pogonu, visoko zmogljivi baterijski tehnologiji MILWAUKEE in uporabi pametnih dodatnih funkcij bo reševanje nesreč z našimi baterijskimi orodji v prihodnosti veliko hitrejše in učinkovitejše. Poleg digitalizacije so v novi seriji izdelkov upoštevani tudi koncepti podvodne uporabe, storitev in usposabljanja.

 

Hidravlična orodja Weber E-FORCE 3 so sodobna orodja za reševanje na baterijski pogon, ki so lahka in prilagodljiva številnim aplikacijam zahvaljujoč zamenljivi akumulatorski bateriji, ki ponujajo največjo moč skupaj s popolno neodvisnostjo od napajalnih enot. Nov, še učinkovitejši pogon ponuja večjo hitrost, inteligentna tehnologija preklapljanja med tlačnimi stopnjami pa zagotavlja hitrejše delo med uporabo. Sodobna, zmogljiva 28 V Li-ion tehnologija polnilnih baterij zagotavlja dolgo življenjsko dobo in omogoča fleksibilno delo tudi na težko dostopnih mestih. Sistem click-on/click-off omogoča hitro menjavo baterije v le nekaj sekundah – brez izgube dragocenega časa. Brezžična orodja za reševanje in izvlečenje E-FORCE so združljiva z baterijami za ponovno polnjenje ročnih orodij Milwaukee skupaj z našo RESCUELIGHT LED 28 V.

Edinstvena tipka za upravljanje WEBER RESCUE (PUSH-CONTROL) omogoča intuitivno, precizno in do milimetra natančno delo z reševalnimi napravami tudi v težkih pogojih, npr. ob slabi vidljivosti ali pri delu nad glavo.

 

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se