Preskoči na glavno vsebino
NAGRADNA IGRA ROSENBAUER oktober (Facebook in Instagram)

NAGRADNA IGRA ROSENBAUER oktober (Facebook in Instagram)

8. oktober 2023


Organizator nagradne igre je podjetje Rosenbauer d.o.o., 6, 9250 Gornja Radgona, DŠ: SI77543084

Nagradna igra, ki jo organiziramo, ni pod domeno družbenega omrežja Facebook oziroma podjetja Meta. Meta (Facebook/Instagram) nagradne igre ne sponzorira, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

1.       Pogoji sodelovanja in nagrade

 V Facebook in Instagram nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki imajo Facebook ali Instagram profil, razen zaposlenih, partnerjev in zunanjih sodelavcev podjetja Rosenbauer d.o.o.

Nagrade so različni produkti podjetja Rosenbauer, ki se nahajajo v spletni trgovini ROSENBAUER FAN SHOP .

2.       Namen nagradne igre

 Cilj nagradne igre je povečani število sledilcev na novo kreiranem INSTAGRAM profilu - @rosenbauerslovenija

3.       Kako sodelovati v nagradni igri

 Za sodelovanje v nagradni igri je potreben Facebook in/ali Instagram profil. Z objavo na Facebook in Instagram profilu bomo povabili potenicalne nagrajence k sledenju našega Instagram profila. Vsi uporabniki, ki bodo do konca nagradne igre postali sledilci profila @rosenbauerslovenija, sodelujejo v žrebu za nagrade.
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
Uporabnik lahko po želji objavo komentira, deli med prijatelje ter všečka in sledi našim profilom.

Vsak nagrajenec lahko prejme eno izmed dnevno podarjenih nagrad.

Nagradna igra poteka od 10.10.2023 do 31.10.2023.

4.       Izbira nagrajencev

 Nagrajenci bodo izbrani dnevno, vsak dan med ponedeljkom in petkom ob večernih urah.
Izbor poteka preko sistema v Excelovi tabeli, ki vsebuje ime priimek in uporabniško ime uporabnika Instagrama. V žrebu za nagrade so vsi, tudi že obstoječi sledilci.

5.       Obveščanje nagrajencev in izročitev nagrade

Nagrajenec bo obveščen izključno preko objave oziroma zgodbe na Instagram in Facebook profilu Rosenbauer Slovenija.
Izžrebanec bo pozvan, da preko zasebnih sporočil sporoči svoje podatke in način prevzema nagrade. Način prevzema nagrade je po dogovoru. Nagrado je mogoče prevzeti na naših fizičnih lokacijah v Ljubljani in Gornji Radgoni, ali pa preko pošte.

Menjava nagrade za gotovino ni možna. Prenos nagrade na tretjo osebo je možen, torej prejemnik nagrade lahko le to podari komu drugemu.

6.       Davki in akontacija dohodnine

 Vsaka nagrada je vredna manj kot 42 EUR, zato akontacije dohodnine ni potrebno odvesti.

7.       Odgovornost

 Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi, ki bo navedena na izpolnjenemu obrazcu. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. 

8.       Pravila nagradne igre

 S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.rosenbauer.si.

9.       Uporaba osebnih podatkov

 Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov (imena in priimka) na Instagram in Facebook profilu Rosenbauer Slovenija. Seznam nagrajencev hrani podjetje Rosenbauer d.o.o., 6, 9250 Gornja Radgona. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007), v namene marketinškega oglaševanja – za pošiljanje marketinških vsebin po navadni pošti, emailu ali preko digitalnih kanalov, kot so Facebook, Instagram, Youtube itd. Soglasje za pošiljanje marketinških vsebin lahko kadarkoli prekličete preko emaila: maketing.rsl@rosenbauer.com.

10.   Reševanje pritožb

 Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

11.   Končne določbe

 Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Instagram in Facebook strani Rosenbauer d.o.o., 6, 9250 Gornja Radgona. 

 

Gornja Radgona, 10. 10. 2023


« nazaj na seznam novic

© 2014 - 2024 Rosenbauer d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Splošni pogoji poslovanja | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se